“Productieve gemeenschappen ontstaan meestal wanneer innerlijk gedreven mensen die gericht zijn op anderen zich zo’n synergetische gemeenschap voor ogen stellen.” (Robert E. Quin)

De manier waarop over werk en werknemers wordt gedacht verandert. Steeds meer groeit het besef hoe belangrijk het is om gezonde, gemotiveerde en vitale medewerkers te hebben. Als mensen gemotiveerd zijn voor hun werk en tijdens hun werk in hun kracht staan, gebeurt er iets moois binnen bedrijven en organisaties.

Ik help om dit duurzame personeelsbeleid binnen steeds meer bedrijven en organisaties vorm te geven. De weg naar duurzaam personeelsbeleid kan op verschillende manier worden ingeslagen. Een van de methodes die ik daarbij gebruik is ZKM-organisatie: een waardevol en krachtig middel gebleken om inzichtelijk te maken waar organisaties vastlopen. Mijn aanpak zorgt voor innerlijk gemotiveerde mensen die het beste uit zichzelf en uit hun werk halen. De waarde van deze benadering wordt door steeds meer opdrachtgevers uit heel verschillende hoeken van de samenleving onderkend.